Blogopmaak

Vleesch van Vleeschhouwerij Verburg

Vleeschhouwerijj Verburg staat voor ambachtelijk vlees van de beste kwaliteit.

De runderen, lammeren, varkens en kippen moeten een goed en gezond leven hebben gehad. Een leven als vroeger. 
Verburg maakt hun vleesproducten volgens de moderne normen en in de traiterie werken zij voornamelijk met verse en biologische ingrediënten. 

In de winkel vindt u een eigentijds assortiment met lekkernijen uit alle windstreken: het mooie van nu. Maar het beste wordt gecombineerd door een verbonden vriendschap van twee families uit het dorp Kortgene. Met die verbondenheid heeft de slager, om maar niet te zeggen het monopolie op de runderen van boerderij Zeldenrust. 

Waarom? Tja dat is de charme van een kleine gemeenschap, van een vader op zoon traditie. Een goede slager slacht geen dier voor plezier. Het ambachtelijk slachten, zuiver vlees zonder toevoegingen, zonder vraag geen aanbod...Een vertrouwens band en bewezen vakmanschap van beide kampen, kleinschaligheid in het vaandel en ga zo maar door, maar dan vooral met proeven!
door duda-wsm 28 sep., 2023
Lokaal gebotteld water
14 feb., 2022
La Trappe Nillis
29 okt., 2021
Vanuit Zierikzee, in de richting van Noordgouwe ligt net buiten Schuddebeurs deze boerderij. Een prachtige oprijlaan, die doet denken aan een verlaten landschap ergens in Toscane. Maar niets is minder waar. Het is gewoon op Schouwen- Duiveland. En gewoon met een groot bord langs de kant van de weg, waar de producten op staan die ze hier verkopen. U kunt het niet missen. Ga er eens kijken, neem een tas mee en wees verbaasd over het aanbod. Piepers, winterprei, kool, knolselderij, juun, krooten en fruitsappen. Maar ook de vriendelijkheid van de bewoners, maar bovenal natuurlijk van de kwaliteit. In het begin van onze menuboeken vertelden wij alleen verhalen van onze leveranciers en/of producten in het fysieke boek. Maar we denken nu dat jullie het ook leuk smullen vinden om hier via deze blog verhalen te lezen en ze ook zelf thuis te maken. Want deze boerderij bezoeken wij inmiddels al jaren. En dat is niet voor niets. Mogen wij jullie dan ook tippen met bijvoorbeeld de zoete aardappels die ze hier verkopen. Ga eens proeven en experimenteren door deze jongens tot friet te hakken. Is weer eens iets anders dan de voorverpakte frieten van de plaatselijke super. Wij zijn er dol op. Recept en onze tip kunt u terug vinden bij de blogpost.
Share by: