Blogopmaak

0.0% alcohol, maar 100% La Trappe

La Trappe Nillis

Het eerste alcoholvrije trappistenbier in de wereld


Het eerste alcoholvrije trappistenbier in de wereld: een uniek samenspel tussen traditie en innovatie. Enerzijds het resultaat van het brouwen volgens authentieke receptuur en het gebruiken van duurzame grondstoffen en energiebronnen. Anderzijds een antwoord op de stijgende vraag naar alcoholvrije bieren, zonder concessies te doen aan de kenmerkende kwaliteit van La Trappe. De naam is afgeleid van het Latijnse Nihil (niets) en Nullus (geen enkel). Daarmee doet La Trappe Nillis ook in naam recht aan wat het is: 0,0% alcohol, 100% La Trappe. La Trappe Nillis is een donker, amberkleurig alcoholvrij trappistenbier met een gebroken witte schuimkraag. Fruitig en moutig met een aangenamebitterheid en een karamelzoete afdronk. In stilte gebrouwen om samen of alleen van elk moment te genieten.



door duda-wsm 28 sep., 2023
Lokaal gebotteld water
29 okt., 2021
Vanuit Zierikzee, in de richting van Noordgouwe ligt net buiten Schuddebeurs deze boerderij. Een prachtige oprijlaan, die doet denken aan een verlaten landschap ergens in Toscane. Maar niets is minder waar. Het is gewoon op Schouwen- Duiveland. En gewoon met een groot bord langs de kant van de weg, waar de producten op staan die ze hier verkopen. U kunt het niet missen. Ga er eens kijken, neem een tas mee en wees verbaasd over het aanbod. Piepers, winterprei, kool, knolselderij, juun, krooten en fruitsappen. Maar ook de vriendelijkheid van de bewoners, maar bovenal natuurlijk van de kwaliteit. In het begin van onze menuboeken vertelden wij alleen verhalen van onze leveranciers en/of producten in het fysieke boek. Maar we denken nu dat jullie het ook leuk smullen vinden om hier via deze blog verhalen te lezen en ze ook zelf thuis te maken. Want deze boerderij bezoeken wij inmiddels al jaren. En dat is niet voor niets. Mogen wij jullie dan ook tippen met bijvoorbeeld de zoete aardappels die ze hier verkopen. Ga eens proeven en experimenteren door deze jongens tot friet te hakken. Is weer eens iets anders dan de voorverpakte frieten van de plaatselijke super. Wij zijn er dol op. Recept en onze tip kunt u terug vinden bij de blogpost.
Lam van Beveland
26 apr., 2021
Ambachtelijk vlees van Vleeschhouwerij Verburg uit Kortgene
Share by: